Gratis doneren door te shoppen bij jouw favoriete webshops!

Via DoelShop kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de shop of een product (zoals bij Bol.com & Zalando) en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra!

Je shopt dus bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je doneert zonder dat het je iets extra kost! 

Hoe werkt het? Ga naar http://astrid-uganda-foundation.doelshop.nl/!

Waar komt deze donatie vandaan?

Als Doelshop.nl een ''klant'' aanlevert aan een webshop krijgen wij een bonus als ''bedankje''. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag. Goededoelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan het doel van jouw keuze! De andere 25% gebruiken wij voor eigen onkosten.

goededoelshop logo final LNa het shoppen krijg je een bevestigingsmail van de webshop met de bevestiging van je aankoop én een mail van goededoelshop.nl met de hoogte van jouw donatie. 

Veel shopplezier! 

Begin hier met shoppen!

NB: Zorg dat je niet via een andere website bij jouw favoriete webshop terecht komt. Zelfs als je later via Goededoelshop.nl naar deze webshop gaat wordt de aankoop soms niet geregistreerd, vanwege de cookies/internetgeschiedenis die zo wordt opgeslagen. Lees voor verdere details de FAQ (punt 5 en 6) http://doelshop.nl/faqs